Pereti Cortina

Fatadele din sticla si aluminiu, autoportante cu proprietati termo si fonoizolatoare poarta numele uzual de “perete cortina”, adaptarea in limba romana a denumirii “courtain wall” din engleza. Structura se poate aplica pentru planuri verticale, pentru cele inclinate cu panta negativa sau pozitiva, dar si pentru acoperisuri (luminatoare si cupole).

Modern si atractiv, peretele cortina confera o distinctie deosebita constructiei careia i se ataseaza, asigurand in acelasi timp perfectiunea detaliului. Prin utilizarea peretelui cortina, chiar si cladirile vechi pot capata un aspect modern si atractiv.

Peretele cortina este, in plus, foarte util prin modul in care protejeaza constructiile de factorii mediului si prin izolarea fonica si termica necesara spatiilor de lucru si locuit.

Peretii cortina reprezinta o modalitate facila de a “imbraca” o constructie, timpul de executie a lucrarii este mic, iar intretinerea acestora este relativ ieftina si usoara.

Peretii cortina pot fi combinati cu placari de fatada din materiale compozite pe suport de aluminiu de tip bond (alucobond, reynobond, etalbod, jbond, exalcobond, naturalbond).

Experienta ne demonstreaza ca exista o cerere reala de companii care sa poata sa asigure o abordare profesionala si de calitate superioara a acestei probleme, in stricta concordanta cu noile reglementari in domeniul peretilor cortina si fatadelor ventilate.

Urmare a acestei experiente, suntem printre putinii specialisti capabili sa ofere o solutie care sa respecte viziunea arhitectului, asteptarile beneficiarului si cerintele proiectului in coditiile unui pret deosebit de competitiv.