Inchideri Spatii

Compartimentari din aluminiu

Este un sistem special pentru compartimentari interioare, avand o grosime de 70mm. Sistemul este proiectat pentru a oferi o izolare fonica de 48 db, iar design-ul urmareste ultimile tendinte in domeniu,ceea ce inseamna suprafete netede, rotunjite ce ingreuneaza depunerea prafului.

Poate fi folosit in combinatie cu diferite tipuri de usi(de sticla,imitatie de lemn,etc). De asemenea, exista posibilitatea montarii unor jaluzele reglabile intre cele doua foi de geam,fapt ce ofera intimitate unui birou construit in intregime din aluminiu si sticla. O nota de semi-intimitate se poate obtine si prin construirea de pereti despartitori cu panel inserat.Un alt avantaj al acestui sistem il constituie posibilitatea montarii si masarii cablurilor electrice si telefonice,precum si stabilirea prizelor in locuri convenabile.

Compartimentari frameless

Compartimentarile cu sticla se pot efectua in functie de trebuintele fiecaruia dintre dumneavoastra. Unele dintre avantajele compartimentarilor cu sticla sunt:

  • Amprenta constructiilor si amenajarilor moderne si futuriste a spatiilor dumneavoastra¬†
  • Reducerea termenelor de executie fata de tehnicile clasice de compartimentare
  • Mentinerea iluminarii naturale a incaperilor

Materialele folosite pentru compartimentari sunt de cea mai buna calitate, importate din tari cum sunt Franta si Germania. Sticla, marca Saint Gobain este importata exclusiv din Franta iar garantia calitatii sticlei sta in experienta acumulata de aceasta companie inca din anul 1655. Feroneria utilizata poarta semnatura marcii Dorma Germania si se importa direct de catre compania noastra.